באדיבות מסעדת "חצר גולדמן"
מצרכים
8 חתיכות דג פילה שאוהבים
1/2 כוס שמן זית
7 שיני שם קצוצים
קופסא של עלי תרד רגילים וגדולים
1/2 קופסא של עלי מנגול (למי שאוהב)
1 כוס מים חמים
1 כפית סוכר לבן
1 כוס מיץ לימון טבעי
1/2 פלפל ירוק חריף
כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס
1/2 צרור פטרוזיליה חתוך גס
1/2 צרור כוסברה חתוך גס
אופן ההכנה:
במחבת עמוקה מטגנים את השמן זית והשום, לאחר שהשום מקבל את הגוון הזהוב, מוסיפים את עלי התרד והמנגולד ומערבבים.
לאחר מכן מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה מערבבים, מוסיפים את הסוכר, מלח, פלפל וכוס המים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש, מכניסים את הדגים ומעל מוזגים את המיץ לימון והפלפל החריף ומכסים למשך חצי שעה.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+