בגדול אני והוויז מנהלים יחסים מצויינים. אני ממושמעת ועושה כדברו והוא שולט בי ביד חזקה ובזרוע נטויה. לעיתים היחסים מתערערים במיוחד כשהוא מראה לי זמן נסיעה, ובמהלכה הזמן הולך ומתארך. זה בדיוק מה שקרה לי ולקרניבור ביום רביעי בערב בדרכנו למסעדת "סילו" בחולון. נסיעה שהייתה אמורה להימשך 40 דקות, הסתיימה בשעה וחצי, ולקינוח כשחיכינו למשפחה שבדיוק החלה להעמיס זאטוטים למכונית ולפנות חנייה, זמן ההמתנה התארך עד שחשבתי שנקלענו לפרק ב"ארץ נהדרת". כך הגענו למסעדה די עצבניים, אבל המארחת שהבינה לליבנו ולמראות המיוזעים שמולה, הושיבה אותנו במרפסת הענקית הצופה לאגם היפה, האויר הנעים וקולות הרקע העליזים של הסועדים החלו למוסס את שאריות הכעס. פתחנו עם פוקצ'ה סילו עם סלסת פלפלים ועגבניות וקרם חציל שרוף (23 ₪), קרצ'ופי: ארטישוק רומי כבוש על קרם פולנטה וקרם שמנת כמהין (52 ₪) וקרפצ'יו נהרות: נתחי סלמון טרי, זרעי עגבנייה, צנוניות, עגבניות שרי, יוגורט אזוב טרי (63 ₪). כל המנות היו נהדרות, במיוחד הארטישוק הרומי על קרם הפולנטה הנימוח שהיה עשיר ומושחת.
לעיקריות, אני לקחתי את הגמבארי שמוגשת כמנה ראשונה: שרימפס עם זיתי קלמטה, עגבניות טריות, עלים ירוקים ביין לבן, שמן זית (67 ₪), והקרניבור לקח טורטליני ציידים: טורטליני במילוי בשר ראגו המבושל ביין אדום ומפורק (83 ₪). אני שמחתי לגלות שהמנה שלי מוגשת חמימה וגודלה כמעט כשל מנה עיקרית, עם כמות יפה של שרימפסים ורוטב עדין שלא השתלט. הקרניבור אהב הטורטלינים שהיו ממולאים בבשר מתובל וטעים ורוטב עשיר שגרם אפילו לו לא להצליח לסיים את המנה. לקינוח לקחנו טרמיסו (49 ₪) שהיה ענקי, מושחת וטעים. החל מיום שני הקרוב (24/6) יחלו לפעול במסעדה, ערבי קונספט שיציגו תפריט קיצי בניצוחו של השף טל כהן אשר יוגש מתוך הטאבון הלוהט של סילו. כמו כן, המקום יארח מדי ערב שני בעמדת ה-dj את המגיש אלעד זוהר, שיעביר למבלים את הערב בסגנונות מוזיקליים שונים.
"סילו" פארק פרס, חולון, 03-5733315


- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+