באדיבות השף קובי אביטן למסעדת הקומה ה-11, קראון פלזה סיטי סנטר ת"א. צילום: שרית גופן, סטיילינג: אינה ברוורמן
מרכיבים:
4/5 עלי מרווה שטופים
45 מ"ל ג'ין בומביי ספיר
20 מ"ל מיץ תפוחים ירוק
15 מ"ל מיץ לימון סחוט
25 מ"ל יין לבן סוביניון בלאן
פרוסת תפוח לקישוט
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל המרכיבים, מסננים ומוזגים לכוס מצוננת ומקשטים בתפוח ועלי מרווה טריים.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+