באדיבות אורטל ברובין-חן, רכזת תחום נטורופתיה בכללית רפואה משלימה, צילום: יח"צ
מצרכים:
שקית שעועית קפואה
כוס שמן זית
מעט מלח גס
תבלינים לפי הטעם: פפריקה מתוקה וחריפה, שום גבישי, תבלין גריל
אופן הכנה:
על תבנית מרופדת בנייר אפייה, משטחים שעועית צהובה קפואה (בעודה קפואה), משמנים בשמן זית איכותי, ממליחים במעט מלח גס, אפשר לתבל לפי הטעם בתבלין גריל, שום גבישי, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות, עד הזהבה מלאה. לא לחשוש אף מהשחרה חלקית של השעועית, זה נותן לה מרקם קראנצ'י וצ'יפסי.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+