באדיבות רשת "ארקפה"", צילום: יח"צ
מצרכים:
300 מ"ל יוגורט
1/2 קילו מלפפון חתוך לפרוסות
שני חופנים עלים שלמים של נענע
שני חופנים עלים שלמים של כוסברה
שני חופנים עלים שלמים של פטרוזיליה
5 גבעולים של בצל ירוק קצוצים
סלק מבושל מקולף חתוך למשולשים
טחינה גולמית לזילוף
סילאן לזילוף
חופן צנוברים קלויים
נבטי סלט לקישוט
תערובת פריקי:
250 גרם חיטת כוסמין מעושנת
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
מבשלים ביחד לפי הוראות יצרן לבישול פריקי
מוסיפים רבע כוס לימון, כף מלח וכפית פלפל שחור
רוטב לתיבול:
מערבבים חצי כוס שמן זית, רבע כוס מיץ מלימון טרי, כף מלח, כפית פלפל, כף חרדל, רבע כוס חומץ בן יין אדום ושתי כפות סילאן. מערבבים טוב ומוסיפים לקערת הערבוב.
אופן הכנת הסלט:
בקערת ערבוב שמים את תערובת הפריקי עם המלפפון, פטרוזיליה, כוסברה, נענע, בצל ירוק
מוסיפים רוטב ומערבבים.
בצלחת הגשה מורחים יוגורט ועליו מניחים את תערובת הסלט.
בצדדים מניחים את הסלקים. מפזרים צנוברים מלמעלה.
מזלפים טחינה גולמית וסילאן, מעטרים בעלי המיקרו, ובסלק.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+