באדיבות השף קובי אביטן, ממלון קראון פלזה סיטי סנטר ת"א. צילום: שרון פיטל
מצרכים:
1 פפאיה אורגנית ירוקה, מקולפת, נקייה מתוכן וחתוכה לרצועות דקיקות
2 גזרים מקולפים, חתוכים לרצועות דקיקות
1/2 אצבע ג'ינג'ר טרי, מקולף חתוך לרצועות דקיקות
1/2 צ'ילי אדום ובשל, נקי מגרעינים וקצוץ
4 שיני שום קצוצות
4 כפות דבש דקלים
6 כפות מיץ ליים טרי (או לימון)
4 כפות נמפלה (רוטב דגים)
1/2 כוס עשבי תיבול קצוצים גס – נענע, כוסברה, מנטה, בזיל סגול וכדומה
4 כפות בוטנים מקולפים, קלויים וקצוצים.
אופן ההכנה:
בעלי ומכתש כותשים את השום והצ'ילי, מוסיפים את הפפאיה ומערבבים היטב.
מוסיפים את הגזר, הג'ינג'ר ושאר המרכיבים למעט הבוטנים ומערבבים היטב.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים את הבוטנים מעל ומגישים.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+