באדיבות השף קובי אביטן, ממלון קראון פלזה סיטי סנטר ת"א. צילום: שרון פיטל
מצרכים:
7-6 כוסות כרוב חתוך לרצועות דקות (אפשר לשלב כרוב לבן וכרוב סגול, ואפשר לבחור בצבע אחד)
2 גזרים מקולפים וחתוכים למקלות (יוצא בערך כוס גדושה גזר)
6 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים קטנים (יוצא כ-1/2 כוס עיגולי בצל ירוק)
1/3 כוס עלי כוסברה קצוצים
לרוטב:
1/3 כוס חמאת בוטנים חלקה
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 ו- 1/2כפות חומץ אורז
1 ו-1/2 כפות סויה
2 כפות דבש (ניתן להחליף בסילאן וכך להפוך את המנה לטבעונית)
1 ו-1/2כפות סוכר חום
1 ו-1/2כפות שמן שומשום
1 כפית רוטב סרירצ'ה
2 כפיות ג'ינג'ר מגורד
1 שן שום גדולה כתושה
לפיזור מעל: חופן שומשום
אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה עד שהם מתאחדים, עוטפים ומאפסנים במקרר עד הרכבת הסלט. מערבבים היטב את כל הפרודוקטים של הסלט. שופכים מעל הסלט את הרוטב ומערבבים היטב.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+