באדיבות השף מריאנו שיינקמן לטונה סטארקיסט, צילום: קרן מזור
גם בחורף אנחנו אוהבים סלט, אבל עדיף שיהיה חם ומשביע
מצרכים:
1 קופסת טונה סטארקיסט בשמן עם לימון
1 קופסת טונה סטארקיסט בשמן קנולה
1 קופסת טונה סטארקיסט בשמן עם פלפל חריף
חצי ק"ג עדשים שחורות
2 בצלים חתוכים בצורת קוביות גדולות
3 יח' זוקיני חתוכים בצורת קוביות גדולות
3 פלפלים צבעונים חתוכים בצורת קוביות גדולות
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
15 יח' עגבניות שרי חצויות
3 יח' עגבניות חתוכות לפלחים גדולים
מיץ מלימון
שמן זית
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
מבשלים בסיר עם מים חמים את העדשים השחורות עד רכיכתם.
במחבת משומנת מקפיצים את הבצל וכל הירקות יחד.
במחבת נפרדת משתמשים בשמן של שלושת הטונות לצריבת הטונות.
במגש הגשה רחב מעבירים את העדשים והירקות המוקפצים, מתבלים במלח ופלפל שחור, שמן זית ומיץ מלימון אחד ואז מסדרים את הטונה הצרובה מעל הסלט ומפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+