באדיבות רשת "ארקפה"", צילום: יח"צ
מצרכים:
1 זוקיני 1 מקולף בקולפן ל"תלתלים"
1 בצל סגול חתוך
100 גרם עלי רוקט חתוכים
50 גרם פטרוזיליה קצוצה
50 גרם נענע עלים שלמים
50 גרם כוסברה קצוצה
5 גבעולים של בצל ירוק קצוצים
גבינה בולגרית מעודנת
אופן הכנה:
את הזוקיני יחד עם שאר הפרודוקטים מעבירים לקערת ערבוב.
רוטב לתיבול:
מערבבים חצי כוס שמן זית, חצי כוס לימון טרי. מלח ופלפל
מערבבים את כל הרכיבים יחד ושופכים על הסלט.
מפוררים מעל גבינה בולגרית מעודנת.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+