באדיבות "טבעול", צילום: שרית גופן
מיקס של טעמים ומרקמים עם נתחי סויה דמוי עוף, תפוחי אדמה, פטרוזיליה ושום
מצרכים:
3 כפות שמן
1 חבילת נתחי סויה דמוי עוף טבעול
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק אסם
3 שיני שום קצוצות
1/2 כוס ציר ירקות
1/2 כוס מים + כפית אבקת מרק בטעם עוף
1 כפית כורכום
מלח ופלפל
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
3 כפות מיץ לימון (אופציונלי)
1 חבילת תפוחי אדמה קטנטנים מבושלים לפי הוראות על האריזה
אופן ההכנה:
מחמים תנור לחום של 180 מעלות.
בסיר רחב ושטוח (שאפשר להכניס לתנור) מחממים שמן,
מוסיפים שום וצ'ילי מתוק מקפיצים את נתחוני הסויה כ-5-4 דקות.
מערבבים בקערה את ציר הירקות, הלימון והתבלינים, יוצקים על נתחי הסויה הצמחוניים, מערבבים ומוסיפים פטרוזיליה.
חוצים את תפוחי האדמה, מוסיפים לסיר ומערבבים.
מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ- 2 דקות.
מעבירים לתנור לחצי שעה או עד הזהבה ומגישים חם.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+