באדיבות עדי דב לחברת "כרמית", צילום: גלי איתן
קינוח טעים עם תוספת בריאה על הדרך.
מצרכים:
375 גרם סלק
270 גרם קמח תופח
35 גרם אבקת קקאו
200 גרם סוכר חום כהה
3 ביצים בטמפרטורת חדר
150 גרם חמאה
150 גרם שוקולד אגו מריר מעולה 60% מוצקי קקאו
אופן ההכנה:
מקלפים את הסלק ומגרדים לתוך קערה. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הקקאו והסוכר. לאחר מכן מוסיפים את הסלק המגורר, הביצים והחמאה המומסת. מערבבים היטב. לבסוף, ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה ומוסיפים אותו לקערה עם שאר המצרכים המעורבבים. מאחדים לבלילה אחת תוך ערבוב, אך לא יותר מדי.
מוזגים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות.
אופים כ- 25 דקות או עד שמוכן (נועצים קיסם ובודקים שיצא יבש).

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+