זוגלובק מציעה מתכונן קל להכנה מהיר ופשוט לסדרת הבצקים מיקי שמו. צילום: אוהד רומנו עבור זוגלובק
מצרכים:
בצק:
1 בצק פריך מלוח 450 גר' מסדרת הבצקים של זוגלובק מיקי שמו
מופשר לפי ההוראות יצרן על גבי האריזה
מלית:
100 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינה בולגרית
2-1 שיני שום, כתושות
15-12 עגבניות שרי חצויות
שמן זית לשימון
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
1 ביצה, טרופה להברשה
להגשה:
עלי זעתר/ אורגנו טריים
גבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה:
קורצים עיגולים בקוטר 20 ס"מ (טיפ: אם אין רינג, אפשר לסמן עם צלחת ולחתוך עם גלגלת פיצה לעיגול מסביב לצלחת).
בקערית מערבבים גבינת ריקוטה, בולגרית, שום, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול.
מורחים במרכז כל בצק את תערובת הגבינות (משאירים שוליים לקיפול),
בקערה שמים עגבניות שרי ומפזרים מעליהן מעט שמן זית, מלח ופלפל.
מניחים בצפיפות את העגבניות המתובלות מעל תערובת הגבינות.
מקפלים את שולי הבצק על המלית, כך שיכסה רק חלק ממנה ומרכזה יישאר חשוף.
מברישים בביצה את מעטפת הבצק.
אופים 40-45 דק' עד שהבצק יזהיב. מוצאים מהתנור מצננים מעט ומפזרים עלים טריים וגבינת פרמזן ומגישים.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+