באדיבות רשת "קפה גרג", צילום:
מצרכים:
ג'בטה או לחמניה גדולה
ממרח פסטו
4 פרוסות של גבינת פטה
גבינת שמנת
1 פלפל קלוי
1/2 חציל קלוי
4 שיני שום
עלי טימין קצוצים
חציל
פלפל
שמן
אופן הכנת החציל:
שוטפים ופורסים את החציל לחתיכות, שמים בקערה ומוספים את 2 שיני שום ועלי טימין. מערבבים. מורחים מעט שמן, ושמים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד אשר החציל משחים.
אופן הכנת הפלפל:
שוטפים את הפלפל ושורפים על הגז בכל הצדדים עד אשר הפלפל שרוף לגמרי. מקלפים את הקליפה וחותכים את הפלפל לחתיכות. שמים בקערה ומוסיפים את 2 שיני השום, מעט שמן מלח ופלפל ומערבבים.
אופן הכנת הכריך:
חוצים לרוחב את הג'בטה (לא עד הסוף, כך שיהיה ניתן לסגור את הג'בטה). מורחים את השמנת והפסטו ומוסיפים את גבינת הפטה, הפלפל והחציל הקלוי. מכניסים את הכריך פתוח לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (ניתן גם להכניס לטוסט אובן) לכ-5 דקות או עד שהג'בטה חמה. אפשר לאכול מיד או לארוז ולשמור להמשך היום.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+