באדיבות הדס יריב, מנהלת תחום בריאות ושי קרידי, מנהל קולינרי לחברת "מבושלת", צילום: יח"צ
מצרכים:
250 גרם תמרים מגולענים
16 יחידות ביסקוויטים (פתי בר)
5 כפות טחינה גולמית מלאה
5 כפות מים רתוחים
2 כפות סילאן
שבבי קוקוס
אופן הכנה:
מפוררים את הביסקוויטים לפירורים דקים ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה (מומלץ לערבב וללוש בידיים נקיות). יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בתערובת הקוקוס. שומרים במקרר עד להגשה.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+