באדיבות שף צחי בוקששתר שף ובעלים של רשת Black, צילום יורם אשהיים
מצרכים:
1 ק"ג בצל קלוף
1 מכלי רוויון
1/4 כפית פפריקה חריפה
כפית מלח
2 כוסות קמח
1כוס קמח תירס גס (כמו של פולנטה או ממליגה)
אופן ההכנה:
פורסים את הבצל לטבעות, עדיף לפרוס באמצעות "מנדולינה", אם יש.
משרים אותם ברוויון לפחות 15 דקות (רצוי עד שעה). מוציאים ומעבירים לקערה בה ערבבנו את כוסות הקמח. בוזקים פפריקה חריפה ומלח ומערבבים. מטגנים בסיר עם שמן חם, מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומגישים מיד.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+