זוגלובק מציעה מתכונן קל להכנה מהיר ופשוט לסדרת הבצקים מיקי שמו. צילום: אוהד רומנו עבור זוגלובק
תבניות טארטלטים אישיות בקוטר 8 ס"מ
מצרכים:
בצק:
חבילת בצק פריך מתוק 450 גר' מסדרת הבצקים של זוגלובק מיקי שמו
מופשר לפי ההוראות היצרן על גבי האריזה
מלית:
סלסלת אוכמניות
עלי נענע
קארד לימון (לרכישה במעדניות) לחילופין גרידת לימון
100 ג' גבינת מסקרפונה
50 ג' אבקת סוכר
מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
גרידת לימון
קמח לקימוח המשטח
אופן הכנה:
קורצים עיגולים מעט גדולים מקוטר התבניות.
מניחים את עיגולי הבצק בתבניות האישיות, חותכים את השוליים של הבצק כך שיתאימו בדיוק לגודל התבנית. מקפיאים ל 15 דק'.
מחממים תנור ל 180 מעלות. דוקרים בעזרת מזלג את תחתית הקלתית, מרפדים ברדיד אלומיניום ומניחים משקולות.
אופים 10 דק', עד שהבצק מתייצב, מסירים את רדיד האלומיניום, אופים עוד כ -7-5 דק' /עד שהבצק אפוי לגמרי ומזהיב. לאחר צינון מוציאים מהתבניות האישיות.
בקערת מיקסר מקציפים את גבינת המסקרפונה, השמנת, אבקת סוכר, תמצית וניל וגרידת לימון, עד שמתקבל קרם יציב מעבירים לשקית זילוף (אפשר גם עם כף)
מניחים בכל קלתית אפויה מהקרם, מוסיפים 2-3 כפיות קארד לימון (או גרידת לימון), אוכמניות ונענע.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+