
בשבוע שעבר גיסי נדב ציין יום הולדת משמעותי במיוחד- 50 שנה. לכבוד האירוע המכונן, אשתו, להלן אחותי שרון, הצליחה לארגן מסיבת הפתעה עם עשרות בני משפחה וחברים שצעקו "מזלטוף". אחרי ההתרגשות והבלאגן, החלטתי שמגיע להם גם חגיגה זוגית נטולת דופק גבוה, ולכן השניים נשלחו לאחר כבוד למסעדת "רג'ינה בתחנה" במתחם התחנה בתל אביב, שבימים אלה מרעננת את התפריט עם מנות חדשות לצד מנות הדגל. ביום חמישי בערב, הגשם מיטפטף אבל זה לא עצר את השניים, וגם לא עוד עשרות של סועדים שמילאו את המקום. במסעדה הכשרה, שלושה מתחמים אינטימיים: חדר פרטי המשרת עד 30 איש, גינה ומרפסת מקורה. השניים התיישבו והתחממו מול התנורים במרפסת המקורה והזמינו לראשונות: מעדן פטה כבד המוגש עם בצל סגול, קונפי עונתי וברוסקטות (52 ₪), מרק עגבניות חם עם טוסטונים בצד (38 ₪), ליבת חצילים קלויים מתובלים בטחינה גולמית, סילאן וחמוציות (38 ₪) ולחם הבית: מוגש עם קונפי שום ושמן זית וסלסת עגבנות (23 ₪). שרון עפה על מעדן הכבד שהיה לדבריה "מעולה עם מרקם וטעמים עדינים כמו שאני אוהבת". נדב אהב במיוחד את מרק העגבניות "הוא היה פשוט טעים" ואת מנת החציל הנדיבה. לעיקריות שרון לקחה סלמון אפוי בלימון ושמן זית בליווי ירקות קלויים (98 ₪) ונדב נתחי סטייק פרגית צלויים על הגריל מוגשים לצד אורז וירקות אפויים ( 89 ₪). נדב אהב את מנת הפרגית שהייתה "מאוד נדיבה", שרון: "פילה הסלמון היה טעים אבל הוא הוגש על בצל חי קצוץ, שהיה פשוט מיותר". לקינוח השניים לקחו פאי פקאן: בצק פריך בטעם חמאה במילוי קרם שקדים, אגוזי פקאן וקרמל (42 ₪). שניהם: "למרות שמדובר במנת פרווה, פאי פקאן הוא להיט- פריך עם מתיקות נעימה וכמות מדויקת של אגוזים".
שורה תחתונה: כשרה בתחנה עם אופציות טעימות לכולם.
"רג'ינה בתחנה", מתחם התחנה תל אביב
- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+